Informace

Zveřejnění nekomerčně zaměřených informací je i nadále zdarma, avšak zveřejnění informací o komerčně laděných kurzech a workshopech je od 1. 11. 2008 zpoplatněno. Info na e-mailu matej@muzikoterapie.cz

Jedinečný kurz setkání arteterapie a muzikoterapie

se uskuteční v termínu 29. – 31. 5. 2010 v rámci systematického modulu kurzu expresivních terapií. Přesto do něj mohou vstoupit i zájemci pouze o toto víkendové setkání. Na konci obdrží účastníci osvědčení o absolvování.

Půjde o koncepční kurz zaměřený především prožitkově a prakticky. Arteterapie bude kombinovaná s muzikoterapeuickými technikami a bude zde zastoupena i samostatně. Obsahem kurzu bude práce s archetypy na podkladě Tarotových karet. Půjde o hlubší hledání a nalézání informací o sobě samých.

lektor: Jiří Kokrda – zkušený psychoterapeut, absolvent psychodynamicky orientovaného výcviku SUR se zaměřením na Arteterapii. Dlouhá léta pracuje jako terapeut v Praze u Apolináře. Je lektorem Kurzu neverbálních technik u Jitky Vodňanské.

Zájemci o kurz se mohou přihlásit na e-mail: muzikoterapeu@gmail.com

Počet míst je omezen.

Časový rozpis:
Pátek od 18:00 – 21:00
Sobota od 9:00 – 19:30
Neděle od 9:00 – 12:00

Místo konání: v prostorách Integrační mateřské školy Sulanského na Praze 4 – u stanice metra Háje. Přespání na místě konání není možné, proto si prosíme zařiďte ubytování jinde. Mapa

Platba za víkendový kurz: 2300,- (pro studenty a pro účastníky celého modulu expresivních terapií je 2000,-)

Platba se provádí na místě. V případě potřeby Vám vytvoříme a zašleme předem fakturu a je možno provést platbu převodem. Jen prosíme o zaslání fakturačních údajů.