Informace

Zveřejnění nekomerčně zaměřených informací je i nadále zdarma, avšak zveřejnění informací o komerčně laděných kurzech a workshopech je od 1. 11. 2008 zpoplatněno. Info na e-mailu matej@muzikoterapie.cz

Další setkání Sekce systemické muzikoterapie při ČPS při LSJEP

se uskuteční: 8. listopadu 2011 v Lékařském domě v Praze (blízko metra I. P. Pavlova), začátek v 18.00. Vstup je jako vždy zdarma!

Program : Uvítání, informace o činnosti Sekce a o přijetí nových členů - Zdeněk Šimanovský

Markéta Gerlichová promluví o Třetí mezinárodní konferenci o výzkumu muzikoterapie, jejímž tématem byla Improvizace v muzikoterapii - mezi uměním a vědou. Akci uspořádali na Wilfrid Laurier University Faculfy of Music, Waterloo, Ohio, Kanada a Conrad Institute for Music Therapy Research. Příspěvek M.Gerlichové měl název: "Music Therapy and Improvision with Persons after Traumatic Brain Injury" (Podrobnosti na www.musictherapyconference2011.org). Rovněž promluví také o Evropské konfederaci muzikoterapeutů EMTC, kde je v současné době jednatelkou. 

Matěj Lipský -  pohovoří o Mezinárodní konferenci muzikoterapie v jihokorejském Soulu viz: http://www.musictherapy2011.org , kterou letos navštívil a svoji prezentaci doplní projekcí. Bude informovat také o chystaných světových kongresech muzikoterapie (např. v Indii, Thajsku a USA).